incarcator new holland w190,

Încărcătoarele New Holland

Producătorul New Holland a fost unul dintre expozantii de renume prezenti la Hillhead între 24 si 26 iunie. Cele două încărcătoare frontale expuse, W190B si W270B beneficiază de o productivitate exceptională, eficientă deosebită a consumului de combustibil si un nivel deosebit al stabilitătii, fiind adecvate în cazul aplicatiilor de demolare si manipulare a deseurilor.  

 

Încărcătorul W190B: o nouă configuratie pentru manipularea deseurilor

W190B este un încărcător frontal pe pneuri din clasa mijlocie, care se remarcă prin putere, stabilitate si durabilitate. Este dotat cu un motor diesel de ultimă generatie Common Rail produs de Fiat Powertrain Technologies, ce dezvoltă o putere de 230 CP si furnizează un cuplu de torsiune înalt la un număr redus de rotatii, consum redus de combustibil si un nivel minim al emisiilor, corespunzător normelor actuale de poluare. Operatorul are posibilitatea să selecteze unul dintre cele patru moduri pre-setate de lucru ale motorului, în functie de specificul aplicatiei, maximizând eficienta si productivitatea motorului. Astfel, cuplul motor maxim disponibil pe o plajă largă de turatii asigură acel surplus de putere necesar în momentul încărcării în sarcină maximă, înainte de ridicare cupei de la sol.

 

Sistemul exclusiv de răcire cu radiatoare montate pe un modul de răcire în formă de cub pozitionat în centrul utilajului optimizează utilizarea spatiului si performantele de răcire. Modulul de răcire, compact si montat central, alături de o repozitionare a motorului si a componentelor sale au avut ca efect schimbarea centrului de greutate al utilajului spre partea din spate oferind un efect de contrabalansare atunci când acesta este încărcat. 

Efectul acestei reasezări a masei proprii se poate vedea în reducerea greutătii proprii si cresterea masei de material ce poate fi ridicată la  înăltimea maximă de descărcare. Stabilitatea încărcătorului W190B, vizibilitatea excelentă a cabinei, care asigură operatorului un unghi unic de 360° reprezintă elemente esentiale ce asigură cicluri de lucru mai scurte si un nivel de productivitate ridicat, chiar si în conditii de lucru dificile.

 

Încărcătorul W190B în configuratia pentru manipularea deseurilor prezentată la Hillhead a fost dotat cu diverse sisteme de protectie suplimentare pentru a asigura maximă protectie si productivitate în medii ostile tipice activitătilor de  management al deseurilor:

  • protectii pentru cabină si protectii pentru sistemele de iluminat
  • sistem eficient de filtrare a aerului din cabină asigurat de sistemul de presurizare si un filtru activ de carbon
  • un sistem îmbunătătit de filtrare a aerului si de curătare a radiatorului 
  • protectii de otel pentru apărătoarele din fată si spate si pentru furtunul cilindrului frontal.

Cupele de mare capacitate de până la 3 mc si anvelopele rezistente la uzură sunt de asemenea disponibile pentru a face fată cerintelor specifice operatiunilor de reciclare si manipulare a deseurilor. 

 

Încărcătorul pe pneuri W270B: putere, fortă de tractiune si stabilitate

Încărcătorul pe pneuri W270B este vârful de gamă al încărcătoarelor pe pneuri New Holland. Echipat cu un motor de 325 CP, W270B  a fost proiectat pentru a oferi clientilor productivitate si stabilitate. Axele cu frâne disc si diferentialul cu sistem de auto-blocare asigură un nivel superior de tractiune în conditii de teren alunecos si denivelat. La toate acestea se adaugă o fortă de rupere unică pentru clasa sa, care generează un nivel înalt de productivitate în aplicatiile de demolare sau manipulare a deseurilor.

Sistemul hidraulic cu senzori de greutate, cu flux continuu si compensatorul de presiune asigură o utilizare eficientă a puterii motorului, cu reduceri corespunzătoare ale consumului orar. Acesta permite miscări simultane chiar si în cazul în care sarcina utilă variază, iar viteza utilajului nu este constantă, oferind operatorului o capacitate deosebită de control asupra utilajului.

 

Transmisia PowerShift asigură operatorului posibilitatea de a schimba manual vitezele sau de a alege varianta de schimbare automată a acestora, în acest ultim caz computerul de bord selectând viteza potrivită de lucru în functie de sarcină si miscările utilajului. Puterea excelentă de împingere si trecerea lină, fără socuri de la o treaptă la alta în cazul schimbării vitezelor manual sau din momentul trecerii de la manual la automat, are ca efect cresterea capacitătii de săpare si cresterea performantelor de încărcare.

 

Ampatamentul lung, ecartamentul larg si distributia inteligentă a greutătii asigură un nivel înalt de stabilitate în cele mai dure conditii, aspect deosebit de important atunci când se lucrează în depozite de deseuri sau în locuri în care sunt desfăsurate operatiuni de depozitare a reziduurilor rezultate în urma demolărilor.

 

Specificatii tehnice

 

 

 

W190B

W270B

Putere maximă (CP)

230

325

Capacitate cupă (mc)

3,1-3,5

4,0 - 4,6

Greutate maximă de operare (kg)

17.600

23.560

Încărcătura de basculare la 0° (kg)

14.500

19.500

Încărcătură de basculare la 40° (kg)

12.500

16.900

Fortă maximă de rupere (daN)

17.500

22.700

Ampatament (mm)

3.340

3.400

Ecartament (mm)

2.230

2.250

Încărcătoarele New Holland: create pentru a fi usor de întretinut.

 

Cele două încărcătoare pe pneuri prezentate la Hillhead au fost create pentru a putea fi întretinute extrem de usor si de rapid, oferind acces la componentele de bază chiar de la nivelul solului. Astfel, schimbarea filtrelor sau a uleiului se poate realiza foarte rapid, fără nici un accesoriu suplimentar. 

 

Computerul de bord informează permanent operatorul cu privire la principalele functii ale utilajului, oferind diagnoze ale motorului si ale sistemului de transmisie, raportează erorile si mesajele de avertizare. Toate acestea sunt afisate simplu, direct pe consola centrală a postului de conducere.

New Holland isi va lansa oficial sistemul de telematica Smart Fleet, impreuna cu 14 modele noi de incarcatoare frontale, excavatoare pe senile, buldoexcavatoare si stivuitoare.  Trei modele noi de buldoexcavatoare vin cu caracteristici care ajuta la cresterea productivitatii, cum ar fi sistemul Auto Glide Ride, i
mai multe detalii ...
incarcator new holland w190
Echipamentele pentru terasamente Piata americana a echipamentelor pentru lucrari de terasament, oferite si de Liebherr, a coborat vertiginos. Dupa varful din 2006, cu 34.531 de unitati vandute, si o scadere moderata in urmatorii doi ani, la peste 20.000 de unitati, in 2009 s-au vandut numai 9.562. La fel, incarcatoar
mai multe detalii ...
incarcator new holland w190
In timp ce modelele standard ale Seriei 3 beneficiază de o transmisie hidrostatică cu două viteze, care permite utilajelor să se deplaseze cu viteze cuprinse între 0-20 km/h, noul 121E HTS, împreună cu alte două modele mai mari, utilizează o unitate hidrostatică cu două trepte în combinaţie
mai multe detalii ...
incarcator new holland w190

Sediu : 700045 Iasi, Strada Sfantul Lazar nr. 27, Kapital Invest Building -  etajul 2
Depozit :
700382 Iasi,Str. Aurel Vlaicu 88
600343 Bacau,Str. Letea 32
062202 Bucuresti, Str. Preciziei 32
2059 Chisinau, Str. Petricani 19/4

Telefon Romania:
+40 374 048 444
+40 743 122 261
office@commatech.ro