autogreder , autograder Caterpillar 120M

Caterpillar redefineste manevrabilitatea

Grederele sunt considerate masinile cel mai greu de exploatat. Dupa ani de cercetari intense si teste de performanta, noile gredere Caterpillar din Seria M redefinesc ideea de "usor de folosit".

Lucrul cel mai impresionant la noua Serie M este acela ca nu exista leviere- in conditiile in care un greder tipic are pana la 15. De asemenea, in mod obisnuit exista si un volan. Cu seria M de la Caterpillar aceste elemente sunt de domeniul trecutului, deoarece au fost inlocuite, cu succes, de doua joystick-uri, cu care se pot controla toate functiile grederului, inclusiv pozitia lamei, viteza si directia masinii. 

Caterpillar este singurul producator care a integrat complet controlul prin joystick-uri  in proiectul masinii. Conceptul acesta asigura modularea totala a fiecarei functii la ambele joystick-uri, ceea ce inseamna predictibilitate totala si comenzi precise in orice aplicatie. Testele efectuate au dovedit astfel, ca miscarile mainilor si bratelor operatorului se reduc cu 78% si in acest fel se poate realiza, in mod confortabil, un schimb de 10 ore, lucrand eficient toata ziua si mai ales fara ca operatorul sa resimta oboseala. 

 

Desigur, noutatea pe care o aduce Seria M nu consta doar in comutatorul de pe leviere si rola de scrol de la joystick-uri. De fapt, la aceasta serie sunt incorporate atat de multe inovatii cu aplicatie industriala, incat Caterpillar a depus cereri pentru mai mult de 100 de patente. Inovatiile si modificarile au fost concepute plecand  de la nevoile si cererile concrete ale clientilor producatorului. Printre acestea se poate numara noul mecanism de pozitionare a lamei, extrem de usor si rapid de reglat, simplu de intretinut si care asigura o precizie maxima de pozitionare. Reglarea acestor zone critice necesita aproximativ 30 de minute - acest aspect reducand semnificativ durata de intretinere. Tractiunea integrala, disponibila optional, imbunatateste performantele si creste productivitatea. Sistemul de compensare la virare permite "virajul strans", fara pierderea aderentei, prin cresterea vitezei rotii frontale exterioare cu pana la 50% mai mult decat cea a rotii interioare. Rezultatul este controlul imbunatatit, reducerea gradului de deteriorare a suprafetelor si a razei de virare in conditii nefavorabile. 

 

Grederele din Seria M sunt dotate cu valve de comanda electrico-hidraulice care asigura integrarea sistemului AccuGrade - un sistem de comanda si de ghidare a masinii care comanda in mod automat lama in timp ce aceasta niveleaza, imbunatatind performantele masinii. Operatorii ating nivelul de finisare mai rapid, cu mai putine treceri, mai putina munca si acoperire minima cu material, crescand productivitatea cu pana la 50%, comparativ cu modelele clasice. 

Aspectele tehnice ar fi incomplete daca nu ar exista o reala preocupare pentru siguranta pe santier, integrata in conceptul Seriei M. De exemplu, senzorul de prezenta operator mentine frana de parcare angajata si atasamentele hidraulice dezactivate pana in momentul cand operatorul este asezat. Sistemul Speed Sensitive Steering reduce in mod automat sensibilitatea directiei pe masura ce creste viteza de deplasare. In momentul in care se realizeaza miscarea pe carosabil, lama si scarificatorul pot fi dezactivate printr-un comutator. Un alt element care vine sa intregeasca complexul sistem al sigurantei pe santier este amortizorul suportului lamei care protejeaza intreg mecanismul de pozitionare a lamei de socuri cauzate de obstacole.

Stivuitorul TELESCOPIC JCB 550-80 va fi ideal pe santiere sau in industrie. Acest stivuitor de santier permite manipularea unor incarcaturi de 5 tone. La inaltimea sa maxima, putin mai mult de 8 metri, poate ridica pana la 2,5 tone. Noul stivuitor de santier TELESCOPIC 550-80 de la JCB este echipat cu un sis
mai multe detalii ...
autogreder autograder Caterpillar 120M
Volvo dezvolta 2 modele noi de incarcatoare frontale: L110G si L120G, modelul L120G avand o putere mai mare a motorului, o forta mai mare de incarcare si o masa totata de incarcare autorizata mai mare.Ca imbunatatiri fata de predecesorii sai, Volvo L110G si Volvo L120G se bucura de o capacitate de ridicare cu aproximat
mai multe detalii ...
autogreder autograder Caterpillar 120M
In timp ce modelele standard ale Seriei 3 beneficiază de o transmisie hidrostatică cu două viteze, care permite utilajelor să se deplaseze cu viteze cuprinse între 0-20 km/h, noul 121E HTS, împreună cu alte două modele mai mari, utilizează o unitate hidrostatică cu două trepte în combinaţie
mai multe detalii ...
autogreder autograder Caterpillar 120M

Sediu : 700045 Iasi, Strada Sfantul Lazar nr. 27, Kapital Invest Building -  etajul 2
Depozit :
700382 Iasi,Str. Aurel Vlaicu 88
600343 Bacau,Str. Letea 32
062202 Bucuresti, Str. Preciziei 32
2059 Chisinau, Str. Petricani 19/4

Telefon Romania:
+40 374 048 444
+40 743 122 261
Telefon Moldova:
+37 322 893 762
Telefon Ucraina:
+38 0947 101 435
Telefon Bulgaria:
английски и руски език
+35 924 915 277
office@commatech.ro