jcb 8085 , jcb 8010

Cel mai nou midi excavator JCB - 8085 ZTS

La început de an, cu ocazia evenimentului PreBauma Media Dialogue, JCB a anuntat lansarea noului excavator 8085 ZTS, mai puternic, cu un consum de combustibil redus si un grad de control ridicat. Comparativ în dimensiuni cu modelul 8080 ZTS pe care îl înlocuieste, JCB 8085 ZTS oferă un randament mai bun, operând la costuri mai mici si cu emisii de poluare si zgomot mai reduse.

 

8085 ZTS are un motor turbo de 2,2 litri care întruneste standardele Tier 3 si dezvoltă o putere de 57,6 CP, o crestere de două procente în comparatie cu modelul anterior. Cuplul de torsiune este crescut cu 13%, până la 220 Nm si este obtinut la 1.600 rpm. Noul motor obtine performante excelente, o putere mai mare si un cuplu de torsiune mai bun, la o turatie mai mică si consumă cu până la 2 litri de combustibil mai putin, reducând emisiile de CO2 si costurile de operare.  
Functiile auto-idle si one-touch-idle contribuie la reducerea consumului prin scăderea turatiilor motorului atunci când utilajul nu lucrează. Echipamentul utilizează si Sistemul Avansat de Management - JCB AMS - si trei moduri de functionare, modul usor, standard si în conditii dificile, în functie de conditiile de sol.
 

Modelul 8085 ZTS poate săpa la o adâncime maximă de 4.214 mm si are o înăltime maximă de basculare de 4.703 mm. Alte îmbunătătiri pentru o protectie sporită a echipamentului au fost aduse furtunurilor hidraulice, care sunt echipate standard cu capace de praf si sisteme de desprindere rapidă.
 
Respectând noile reglementări EN474, midi excavatorul JCB 8085 ZTS oferă posibilitatea clientului de a alege echiparea cu valve de control a presiunii la furtunurile de la cupă si brat sau un kit complet de valve montat pe întregul mecanism de săpare, asigurând astfel că utilajul va fi complet echipat din fabrică pentru orice operatiune de ridicare, cu toate accesoriile incluse.
 

Modificări importante au fost făcute si în ceea ce priveste confortul operatorului, designul comenzilor de control a fost îmbunătătit,  oferind un sprijin mai bun al mâinii. Sunt folosite de asemenea joystick-uri mai scurte pentru comenzile de deplasare.
 
Sistemul AMS include un ecran LCD cu trei module de meniu, pentru setări, diagnostice si calibrări. Optional se pot instala pe modelul JCB 8085 ZTS aer conditionat, precum si trei tipuri diferite de scaune.
 
Accesul la service a fost un alt segment care a beneficiat de atentia producătorilor, care au revizuit grupul de valve hidraulice, care este acum disponibil cu 9 sau 10 bobine si mutat în compartimentul de lângă motor. Acest lucru înseamnă un număr mai mic de  furtunuri, mai scurte, care să treacă pe sub cabina utilajului, iar panourile de acces din laterala cabinei permit realizarea mai rapidă a operatiunilor de service.
 

Centurile de la ventilator si aerul conditionat au fost mutate pentru a se îmbunătăti accesul, iar punctele de verificare si alimentare au fost pozitionate astfel încât să se poată ajunge la ele de la nivelul solului. Esapamentul a fost izolat de motor, pentru reducerea vibratiilor si a zgomotului atât în cabină cât si în afara utilajului.
 
Utilajul 8085 ZTS este unul dintre primele excavatoare care poate fi echipat cu comenzi auxiliare electronice ce oferă un grad mare de precizie într-o multitudine de aplicatii si cu un număr ridicat de accesorii.
8085 ZTS este unul dintre modelele reprezentative ale gamei de midi excavatoare JCB si printre primele aparitii ale producătorului ce marchează schimbarea identitătii corporatiste a producătorului britanic.

Cel mai mic încărcător telescopic din gama JCB

Un alt echipament de pe lista de noutăti a companiei este cel mai mic manipulator telescopic produs vreodată de JCB si a fost realizabil printr-o inovatie de design care a permis reducerea înăltimii utilajului la mai putin de 2 metri.
 
Noul model 515-40 are o înăltime de numai 1,8 m, o lungime de 2,97 m si cântăreste mai putin de 3,5 tone. Capabil de performante ridicate, în ciuda dimensiunilor reduse, noul manipulator JCB va oferi clientilor beneficiile gamei Loadall si în aplicatii în care până acum acest lucru era imposibil de realizat din cauza dimensiunilor mici ale spatiului de lucru.
 
Elementul-cheie al utilajului JCB 515-40 este un model de sasiu inovator, care a permis reducerea dimensiunilor încărcătorului telescopic. Pentru obtinerea acestui nou tip de sasiu, formele conventionale au fost abandonate, realizându-se în schimb un model unic, cu o singură coloană, cabina utilajului ocupând spatiul liber rezultat.

Drept urmare, acest tip de utilaj beneficiază de un spatiu mare pentru operator, cu acces facil la toate componentele, si cu o înăltime mai mică de 2 metri, lipsa spatiului disponibil constituind o barieră care a împiedicat până acum manipulatoarele normale să efectueze operatiuni specifice în conditii optime.
Destinat în special constructorilor, vânzătorilor de materiale de constructii sau fabricilor, JCB 515-40 este capabil să efectueze multe din sarcinile care până acum ar fi necesitat mai multe tipuri de echipamente. Manipulatorul a fost special conceput pentru a creste productivitatea în sectorul constructiilor folosind o serie de diferite atasamente pentru a manipula materiale precum agregate sau paleti.
 
Manevrabilitate eficientă în spatii înguste si teren dificil, principala calitate JCB 515-40, noul încărcător telescopic este deseori întâlnit pe santierele de constructii, întrucât are toate cele patru roti motoare si directoare si în plus si transmisie hidrostatică, obtinând performante mai bune si o mai mare stabilitate pe terenuri accidentate sau mlăstinoase. Cu un motor Deutz de 50 CP echipamentul poate manevra o încărcătură de 1.500 kg la o înăltime maximă de ridicare de 4 metri.
 

Pentru a creste versatilitatea, poate fi echipat cu un sistem Loadall compact sau sistem de pilotare antiderapant Quickhitch, deschizând astfel posibilitatea utilizării unei game largi de accesorii.
 
Datorită dimensiunilor mici, utilajul poate fi folosit în zone de lucru în care echipamentele traditionale nu au acces, precum interiorul clădirilor.
În depozite sau alte medii de lucru industriale noul model 515-40 oferă o productivitate mai mare comparativ cu stivuitoarele conventionale, spatiul de depozitare fiind valorificat la maxim.
 
Dimensiunile compacte ale utilajului nu au presupus sacrificarea confortul operatorului, echipamentul fiind dotat cu o cabină spatioasă cu aer conditionat si scaun pneumatic. Nivelul de zgomot scăzut, precum si variantele de cabină ROPS si FOPS sunt în conformitate cu standardele în vigoare, iar siguranta muncii este respectată în totalitate

 

Noile Excavatoare E215C de 21 t si E245C de 25 t sunt mai puternice, consuma mai putina energie si au costuri de exploatare mai scazute decat predecesorii lor. Cupele au o capacitate cuprinsa intre 0,52 si 1,31 m3. Capacitatea de combustie a motorului de 6 cilindri a excavatoarelor New Holland este imbunatatita gratie
mai multe detalii ...
jcb 8010 jcb 8085
  Grupul Liebherr o companie din Germania, care este unul dintre cei mai mari producători din Europa. Compania a fost înființată în anul 1949 de Hans Liebherr, cu sediul în Biberach an der Riss, Baden-Württemberg. Liebherr Group activează în numeroase domenii precum construcția
mai multe detalii ...
jcb 8085 jcb 8010
Bomag, expertul tehnologiilor de compactare, propune o gama completa de compactoare pentru santierele de dimensiuni mici si medii. Cilindrul Bomag mixte BW 154 ACP, un cilindru compactor vibrator de 7 tone, permite o compactare omogena si eficace datorita efectelor de malaxare si de strivire ale pneurilor sale foarte l
mai multe detalii ...
jcb 8085 jcb 8010

Sediu : 700045 Iasi, Strada Sfantul Lazar nr. 27, Kapital Invest Building -  etajul 2
Depozit :
700382 Iasi,Str. Aurel Vlaicu 88
600343 Bacau,Str. Letea 32
062202 Bucuresti, Str. Preciziei 32
2059 Chisinau, Str. Petricani 19/4

Telefon Romania:
+40 374 048 444
+40 743 122 261
office@commatech.ro