New Holland E215 , buldoexcavator New Holland , incarcator New Holland

Debut în Italia pentru noile excavatoare E305C

O întreaga flota de utilaje produse de New Holland Construction este implicata în constructia conductei de gaz metan Cellino-Teramo de pe coasta Marii Adriatice. În prima linie de atac se afla trei excavatoare din noua "Serie C" E305.

Un debut impresionant pentru un utilaj inovator. La doar câteva saptamâni de la lansarea în cadrul expozitiei Samoter a "Seriei C" E305, dotata cu noile motoare Tier IV Interim cu nivel redus de emisii, dealerul New Holland, MC cu sediul lânga Chieti, în Italia Centrala a primit o comanda pentru trei astfel de utilaje. Acum acestea lucreaza alaturi de o flota deja existenta compusa din zece excavatoare New Holland.

SGI (Società Gasdotti Italia) este al doilea cel mai mare distribuitor de gaz metan la nivel national, în Italia, cu o retea de aproximativ 1.300 km în centrul tarii. Alma C.I.S, contractorul care se ocupa de constructia conductei este o companie cu un rol important în sectorul instalatiilor pentru transportul gazului metan având o echipa de operatori si sudori specializati, care folosesc echipamente de ultima generatie. 

Flota New Holland Construction lucreaza la prima portiune de conducte de gaz metan, cu o lungime de 15 km, între Cellino-Teramo si San Marco, care va continua cu înca 90 km între Abruzzo si Marche. Conducta va fi folosita pentru a extinde reteaua SGI de pe coasta Adriatica care se va uni cu reteaua SNAM RETE GAS (principalul distribuitor de gaz metan din Italia) pentru a putea fi încorporata în reteaua nationala de conducte.

Constructia conductei de metan reprezinta un adevarat test de fiabilitate pe care excavatoarele New Holland l-au trecut cu foarte mare usurinta. Întârzieri ale termenelor contractuale, timpi morti pentru utilaje sau probleme legate de siguranta de lucru nu sunt permise, iar noile excavatoare New Holland Construction si-au demonstrat  adevarata valoare.

În prezent exista 13 excavatoare New Holland în uz pentru conducta de metan Cellino-Teramo: 8 utilaje sunt folosite pentru amplasarea tuburilor (trei excavatoare E305C, un model E305B si patru utilaje E215B), un model E175 este folosit pentru îndoirea tuburilor si un model E215B pentru sudura. Alte doua excavatoare (E385B si E215) sunt folosite pentru aplicatiile de sapare. 

Lucrarea presupune foarte multa precizie si o foarte buna echilibrare a echipamentelor. Pentru amplasarea tuburilor care de obicei se desfasoara pe o distanta de 250 - 300 m sunt folosite câteva excavatoare care sunt aliniate de-a lungul rutei. Un excavator trebuie sa amplaseze un tub de 12 m lungime si cu o greutate de 1.200 kg.

Functia de alarma anti-rasturnare, cu care sunt dotate aceste excavatoare este foarte utila deoarece de-a lungul rutei exista denivelari destul de mari, iar existenta unui dispozitiv care sa avertizeze operatorul atunci când o anumita limita este depasita reprezinta un mare ajutor în termeni de siguranta.

Trebuie mentionata si functia "Heavy Lift" proiectata pentru a putea creste forta de ridicare precum si precizia si continuitatea miscarii în operatiunile de mutare a greutatilor.

De asemenea, noile cabine EVO certificate cu protectie ROPS si FOPS în dotarea standard sunt recunoscute ca fiind extrem de silentioase si confortabile datorita absentei vibratiilor. Un element nou pentru modelul E305C este monitorul color usor de folosit care, pe lânga parametrii traditionali de lucru afiseaza si nivelul consumului.

Operatorii au semnalat de asemenea un consum redus cu 10% pentru noul model E305C datorita noului motor Tier IV Interim cu tehnologie SCR (Convertor Catalitic Selectiv) ceea ce îl face chiar mai eficient decât versiunile anterioare ale seriei B.

Motoarele Tier IV interim produse de FTP au eliminat recircularea gazelor arse, maximizând eficienta în procesul de combustie, îmbunatatind astfel consumul si nivelul emisiilor.

Excavator pe senile E305C

* Tehnologie Tier 4 SCR  

* Putere nominala 204 CP 

* Greutate operationala 31.600 kg 

* Capacitate cupa 0,60 - 1,65 mc

Noul model oferă performanţă şi productivitate, respectând în acelaşi timp normele legate de emisiile poluante. Sarcina sa utilă nominală este de 16 tone, cu o tonă mai mult decât cea a modelului 990H. Noile sale cupe, provenite de la seria Performance, au capacităţi cuprinse într
mai multe detalii ...
incarcator New Holland buldoexcavator New Holland New Holland E215
Producatorul a prezentat câteva din primele modele de excavatoare pe senile si încarcatoare pe pneuri dotate cu tehnologia SCR care determina atingerea standardului Tier 4 Interim. Aceasta solutie dezvoltata de FPT Industrial este un sistem de tratare ulterioara a gazelor care separa moleculele din NOx &ici
mai multe detalii ...
New Holland E215 incarcator New Holland buldoexcavator New Holland
Din momentul in care a inventat filtrul care se insurubeaza, WIX Filters a impus mereu noi standarde in domeniul filtrelor la nivel mondial. In anul 1954, compania lansa primul filtru de ulei de tip spin-on (insurubabil), o inovatie care a revolutionat lumea filtrelor. Astazi, WIX Filters continua sa inoveze in t
mai multe detalii ...
incarcator New Holland New Holland E215 buldoexcavator New Holland

Sediu : 700045 Iasi, Strada Sfantul Lazar nr. 27, Kapital Invest Building -  etajul 2
Depozit :
700382 Iasi,Str. Aurel Vlaicu 88
600343 Bacau,Str. Letea 32
062202 Bucuresti, Str. Preciziei 32
2059 Chisinau, Str. Petricani 19/4

Telefon Romania:
+40 374 048 444
+40 743 122 261
Telefon Bulgaria:
английски и руски език
+35 924 915 277
office@commatech.ro