excavator Hiunday, incarcator Hyundai

Excavatoare Hyundai seria 7A

Gama de excavatoare Hyundai este concepută pentru un maxim de putere, performantă si fiabilitate, cuprinzând: excavatoare pe senile între 11 si 80 t; excavatoare pe pneuri între 5 si 21 t; mini excavatoare între 1,5 si 9 t; excavatoare cu cupă inversă de 90 t; excavatoare cu brat lung, Long Reach; excavatoare pentru demolări, Demolition; excavatoare pentru manipulat deseuri, Material Handling; excavatoare pentru excavare pe verticală, Top Down Excavation.

Confortul operatorului este criteriul principal pentru care Hyundai Heavy Industries a dezvoltat cabina utilajelor seria 7A, aceasta remarcându-se prin vizibilitate sporită, ventilatie excelentă,  sonorizare, mediu confortabil pentru operator. Designul cabinei seriei -7A face ca socurile si vibratiile să fie reduse datorită sistemului de montare în mediu vâscos aplicat, oferind operatorilor conditiile unei deplasări mai line, crescând astfel eficienta.

Prin afisajul îmbunătătit toate sistemele critice pot fi verificate oricând de către operatori minimalizând astfel timpii de repaus. Toate comenzile sunt concepute si pozitionate în conformitate cu cele mai recente cercetări în materie de ergonomie având ca si consecintă un număr redus de miscări din partea operatorului, îmbunătătind controlul si reducând oboseala acestuia.

 

Sistemul hidraulic avansat include sistemul CAPO (optimizarea puterii asistată de calculator) care mentine puterea motorului si a ambelor pompe la nivele optime. Modurile de lucru sunt selectate pentru sarcini variabile, astfel încât să fie mentinute performantele ridicate în conditiile reducerii consumului de combustibil. Sistemul include functii cum sunt accelerarea si decelerarea automată, auto-diagnosticare, control al debitului pompei, blocarea bratului si a balansierului, regenerarea debitului prin balansier si amortizare hidraulică în pedala de deplasare.

Motorizarea CUMMINS prin sistemul Quantum realizat contine circuite electronice avansate asigurând un cuplu sporit si un timp de reactie mai bun. 

 

Reducerea duratei operatiunilor de service, intervalurile de întretinere mai lungi, reducerea consumului de combustibil si a nivelurilor de zgomot permit o diagnosticare mai bună fiind o alegere avantajoasă din punct de vedere economic. Rezultatul este un motor evoluat creat pentru a face fată unor medii de lucru din cele mai dure. Articulatiile au o suprafată extinsă pentru a creste rezistentă în fata sarcinilor mari. Teava de esapament se dilată si contractă în functie de temperatură, eliminând astfel riscul aparitiei fisurilor cauzate de suprasolicitarea metalului. Prin reducerea frecării din cilindrul hidraulic sunt sporite durata de functionare si puterea acestuia. De la blocul motor consolidat structural la carcasa ranforsată a cutiei de viteze, motorul Cummins este mai solid pentru a asigura o fiabilitate sporită. 

 

Cadrul consolidat în formă de cheson este intregral sudat cu otel de înaltă rezistentă si tensiune redusă, garantând astfel siguranta si rezistenta la impacturi externe în timpul deplasării pe teren accidentat si în timpul lucrului în zone cu grad ridicat de umezeală. Cadrul central de tip X este integral sudat asigurând astfel o rigiditate si durabilitate maximă. Durabilitatea structurii a fost dovedită folosind analize FEM (metoda elementelor fine) si teste de durabilitate pe termen lung.  Accesul facil la componentele vitale prin usile cu deschidere completă permite realizarea cu usurintă a întretinerii si reparatiilor. Caseta de control economic si filtrul de aer au fost amplasate central în acelasi compartiment pentru o întretinere mai usoară.  

Configuratia de top la nivel standard cuprinde: valve de sigurantă pe brat, linii hidraulice complete, aer conditionat, cabină dotată complet, pompă de alimentare rapidă, face din gama de excavatoare Hyundai una dintre cele mai performate game existente pe piata mondială.

Înlocuitor al modelului S130, noul Bobcat S450 provine din gama de încărcătoare de talie superioară, fiind conceput în mod ideal pentru a lucra în spaţii restrânse, beneficiind în acelaşi timp de confortul unui încărcător de talie mare.Incarcatorul este echipat cu un mot
mai multe detalii ...
incarcator Hyundai excavator Hiunday
PICONUL NU PORNESTE Cauze posibile: Spitul e blocat. Solutie: scoateti si inlocuiti spitul. Din vina furtunelor cu cuple rapide ( nu primeste ulei ). Solutia: verificati furtunele, reparati sau inlocuiti. Respectati diametrul recomandat de producator pentru asigurarea unui debit si a unei
mai multe detalii ...
incarcator Hyundai excavator Hiunday
Capacitatea de incarcare a cupei necesare pentru o lucrare depinde in principal de numarul de ore lucrate, densitatea materialului, cat de plina poate fi incarcata pentru un anumit tip de material, "numit factorul de incarcare" si ciclul de incarcare. Ciclul de incarcare face referire la intervalul de timp in
mai multe detalii ...
excavator Hiunday incarcator Hyundai

Sediu : 700045 Iasi, Strada Sfantul Lazar nr. 27, Kapital Invest Building -  etajul 2
Depozit :
700382 Iasi,Str. Aurel Vlaicu 88
600343 Bacau,Str. Letea 32
062202 Bucuresti, Str. Preciziei 32
2059 Chisinau, Str. Petricani 19/4

Telefon Romania:
+40 374 048 444
+40 743 122 261
Telefon Bulgaria:
английски и руски език
+35 924 915 277
office@commatech.ro