Komatsu D65-16

Komatsu D65-16

 

Solutia Komatsu in materie de buldozere din gama 20-24 tone, care se ridica peste standardele pietei de profil, disponibila clientilor inca de la inceputului anului 2010, este modelul D65EX/PX/WX-16. Testele realizate si declaratiile clientilor care folosesc deja acest model de buldozer de mai mult de un an, in proiecte din cele mai variate, au confirmat urmatoarele: buldozerul Komatsu D65-16 ofera cea mai mare productivitate si cel mai mic consum de combustibil din clasa sa de echipamente de pe piata.

D65-16 avantaje unice 

1. Raport optim eficienta-cost, performante de neegalat

Consum de combustibil cu 15-20% mai mic decat orice alt model din clasa sa, disponibil astazi pe piata datorita conceptiei motorului (motorul este prevazut cu 2 moduri de lucru, PUTERE si ECONOMIE, selectabile in functie de aplicatie); Productivitate mai mare cu peste 25% fata de seria anterioara D65-15 datorita lamei SIGMA Dozer® cu care este dotat (lama cu o capacitate cu peste 15% mai mare decat lama montata la seria anterioara), sistemului performant de transmisie (transmisia este prevazuta cu convertizor de cuplu cu blocare automata, ce asigura optimizarea vitezei de lucru in functie de aplicatie) si conditiilor de lucru asigurate operatorului.

Komatsu a conceput si introdus lama SIGMA Dozer®, o lama extrem de versatila care ofera o productivitate de neegalat si cele mai bune performante in activitatea de sapare, dar si in activitatile de nivelare si imprastiere. Disponibila la versiunile EX si WX ale noului buldozer D65-16, lama SIGMA Dozer® lucreaza ca o cupa in forma de V pentru o strapungere usoara, dar agresiva si exacta. Datorita functiei standard de inclinare in plan vertical si marginilor drepte, aceasta lama realizeaza o nivelare perfecta.

Sistem PLUS (Parallel Link Undercarriage System) al trenului de rulare sistem patent Komatsu, care inseamna un tip nou de tren de rulare, caracterizat printr-o durabilitate cu peste 50% mai mare fata de modelul anterior.

Motor Komatsu de 219 CP si viteze mai mari de mers inainte/inapoi fata de seria anterioara, de pana la 13,4 km/h - ceea ce inseamna cicluri de lucru mai rapide si eficienta sporita;

Protectie eficienta a cilindrilor hidraulici de actionare a lamei si a furtunurilor hidraulice aferente.

2. Mediu optim de lucru pentru operator

Design nou al cabinei - pentru o vizibilitate excelenta si pentru mai multa siguranta si confort in lucru pentru operator. Acesta are vedere in lucru atat asupra lamei, cat si asupra scarificatorului. Cabina este creata dupa modelul de buldozer Komatsu D155, mai spatioasa, mai confortabila si mai inalta si este certificata ROPS (protectie in caz de rasturnare).

3. Management complet al costurilor si al intregii activitati

In plus, D65-16 este dotat in standard cu sistemul de monitorizare a utilajelor prin satelit, Komtrax. Prin intermediul acestui sistem, clientii au permanent la dispozitie informatii despre consumul de combustibil al utilajului, locatia acestuia, modul de lucru, informatii despre intervalele de service si revizie, avand astfel posibilitatea sa realizeze un management complet si eficient al intregii activitati de la biroul propriu, prin intermediul internetului.

Noul D65-16 este disponibil in 3 configuratii standard (EX-WX-PX) si poate fi dotat cu o gama diversificata de lame pentru aplicatii multiple. Datorita performantelor tehnice unice pe piata de profil, D65-16 garanteaza clientilor productivitati de neegalat la costuri foarte mici si poate aduce clientilor un cost total de achizitie si de operare (TCO) cu 30 pana la 70% mai mic decat cel adus de alte modele echivalente de pe piata.

Exclusiv pe ma ​s inile Caterpillar, trenul de rulare SystemOne™ este un sistem nou, revolu ​t​ ionar de tren de rulare – de la sol, în sus. Trenul de rulare SystemOne™. Exclusiv pe ma ​s​ inile Caterpillar, conceptul extinde durata de func ​t​ ionare  ​s​ i redu
mai multe detalii ...
Komatsu D65-16
Echipamentele Caterpillar stabilesc standardul in industria de constructii. Productia de peste 300 de tipuri de masini reflecta successul clientilor cu echipamentele respective. Caterpillar ramane unul din cele mai populare branduri din piata prin durabilitatea si soliditatea produselor. Caterpillar manufactureaza o ga
mai multe detalii ...
Komatsu D65-16
Noul Komatsu D65-17 a sosit pe piata europeana in 2011. Este primul buldozer al marcii japoneze care raspunde exigentelor stricte ale normei Tier 4. Utilajul de constructii dispune de toate inovatiile marcii: o lama Sigmadozer, un sistem de orientare prin satelit, un sistem de transmisie de ultima generatie... Rezisten
mai multe detalii ...
Komatsu D65-16

Sediu : 700045 Iasi, Strada Sfantul Lazar nr. 27, Kapital Invest Building -  etajul 2
Depozit :
700382 Iasi,Str. Aurel Vlaicu 88
600343 Bacau,Str. Letea 32
062202 Bucuresti, Str. Preciziei 32
2059 Chisinau, Str. Petricani 19/4

Telefon Romania:
+40 374 048 444
+40 743 122 261
Telefon Bulgaria:
английски и руски език
+35 924 915 277
office@commatech.ro