excavator Komatsu PC210 , buldoexcavator Komatsu WB93R5, buldo Komatsu WB97R2

Komatsu aduce noi modele

Pentru prima data in fata publicului european se vor afla si noile lame Sigma pe buldozerele D 65 si deja popularul sistem PLUS (Parallel Link Undercarriage System).

Venind ca raspuns la cererile mari din partea clientilor sai, Komatsu a introdus in anul 2008 pe piata din Europa, noua basculanta cu sasiu articulat, HM 250-2. Pe baza aceluiasi concept al basculantei HM 300-2, dovedit a fi un succes, noua HM 250-2 se remarca printr-o viteza mai mare de deplasare si o manevrabilitate superioara. Sistemul de franare multi-disc cu racire cu ulei - un sistem exclusiv la aceasta gama Komatsu, garanteaza o excelenta putere de franare si durabilitatea componentelor sale. Motorul Komatsu SAA6D125E-5 - ecot 3 dezvolta o putere de 232 kW / 311 CP si respecta standardele EU Stage III A si EPA Tier III de emisii de noxe. Cabinele certificate ROPS si FOPS sunt foarte spatioase si asigura o vizibilitate excelenta asupra suprafetei de lucru iar echiparea cu scaun pneumatic foarte comod si o suspensie hidro-pneumatica asigura un mediu de lucru confortabil si silentios operatorului chiar si in cele mai solicitante regimuri de lucru.

Noile basculante HM 250-2 vin intotdeauna echipate cu Komtrax, sistemul de monitorizare prin satelit al Komatsu.

Tot cu aceasta ocazie, va fi prezentat si excavatorul pe senile pentru demolari Komatsu, PC 450HRD-8, High Reach Demolition, care aduce industriei specializate in demolari, toate beneficiile seriei 8 de excavatoare Komatsu. Cu o inaltime maxima de lucru de 27 m, acest excavator pentru demolari este lider in clasa sa. Cilindrii bratului foarte lung pun permanent la dispozitia operatorului o putere hidraulica maxima pentru un control total in timpul operatiunilor care cer precizie, chiar si la inaltimi de lucru maxime. Toate componentele hidraulice majore sunt create de Komatsu, dezvoltand astfel un utilaj foarte productiv si de incredere. CLSS, sistemul electronic Komatsu de stabilizare a sarcinii de lucru asigura un control perfect in timpul aplicatiilor cu o gama foarte variata de atasamente, fara a sacrifica performanta utilajului.

Komatsu a dezvoltat si testat un sistem de schimbare rapida a atasamentelor, care permite ca utilajul sa fie reconfigurat foarte repede de la "demolari high reach", la "mediu", la "demolari low reach" si pana la configuratii pentru excavari. Operatorul poate opta pentru 5 moduri de lucru diferite pentru optimizarea performantei si a consumului de combustibil in aplicatiile de excavare. Un dispozitiv Eco, cu afisaj pe ecranul monitorului, informeaza permanent operatorul despre eficienta cu care lucreaza utilajul sau. Intreaga Serie 8 de excavatoare Komatsu este dotata cu Komtrax.

Intr-o lume in care protectia mediului ajunge sa fie o prioritate in orice activitate, si industria pentru echipamente de reciclare cauta sa raspunda cat mai bine cerintelor pietei. In acest sens, la Intermat 2009, Komatsu va promova partenerul perfect in activitatile de reciclare si anume incarcatorul frontal WA100M-6 cu noile sale particularitati anume create sa satisfaca cerintele industriei reciclarii. WA100M-6 este cel mai nou membru al Seriei 6 de incarcatoare frontale. Are o greutate operationala de 7t si o capacitate a cupei de pana la 1,8 mc, este compact si usor de operat chiar si in cele mai restranse spatii. Ca toate celelalte incarcatoare frontale din Seria 6, WA100M este echipat cu sistemul "Easy Fork" pentru a combina miscarea paralela cu cinematica Z, permitand un volum mare de incarcare in aplicatiile cu furci de stivuitor. Acest nou incarcator face fata unui numar foarte mare de aplicatii cu maxim de productivitate si siguranta in operare. Atasamentele pot fi schimbate foarte repede si usor.

In industria reciclarii este nevoie de cele mai multe ori de 2 sau 3 schimburi pentru finalizarea unei operatiuni si de utilaje de incredere si de cea mai buna calitate. Pe langa sistemele de protectie disponibile in configuratia WA100M-6 pentru reducerea timpilor morti in activitatile prelungite, acest incarcator frontal dispune si de aparatori speciale pentru parbriz, lampi si pentru cilindrul inclinabil. Pentru a impiedica diferitele materiale sa blocheze radiatorul, compartimentul motorului este protejat de jur imprejur de grilaje si site.

Cauciucurile foarte rezistente si protectiile de cauciuc pentru furtunuri si tuburi asigura protectie suplimentara echipamentului, garantand performante, disponibilitate si eficienta sporite.

Şi daca vorbim despre performante sporite, atunci vorbim si despre PC200-8 excavatorul hibrid pe senile de la Komatsu.

In timp ce utilajele de constructie standard folosesc doar motoare hidraulice pentru puterea in lucru, Komatsu a dezvoltat un motor electric ce foloseste energie regenerata si care asista motorul, permitand folosirea acestuia la un nivel foarte mare de eficienta a combustiei.

Tot la aceasta editie a Intermat, vor fi prezentate principalele caracteristici si avantaje ale excavatorului hibrid PC200-8 Komatsu, comparativ cu utilajele de constructii standard si cu masinile hibride.

Gama de excavatoare Hyundai este concepută pentru un maxim de putere, performantă si fiabilitate, cuprinzând: excavatoare pe senile între 11 si 80 t; excavatoare pe pneuri între 5 si 21 t; mini excavatoare între 1,5 si 9 t; excavatoare cu cupă inversă de 90 t; excavatoare cu brat lung, Long
mai multe detalii ...
excavator Komatsu PC210 buldo Komatsu WB97R2 buldoexcavator Komatsu WB93R5
Buldoexcavatorul WB93R-5 aparţine ultimei generaţii de buldoexcavatoare KOMATSU care au introdus pe piaţă un număr de inovaţii  Această nouă serie îşi are originile în tradiţia KOMATSU care aduce buldoexcavatoarele în vârful clasei în ceea ce priveşte performanţa, tehnolo
mai multe detalii ...
buldoexcavator Komatsu WB93R5 excavator Komatsu PC210 buldo Komatsu WB97R2
Exclusiv pe ma ​s inile Caterpillar, trenul de rulare SystemOne™ este un sistem nou, revolu ​t​ ionar de tren de rulare – de la sol, în sus. Trenul de rulare SystemOne™. Exclusiv pe ma ​s​ inile Caterpillar, conceptul extinde durata de func ​t​ ionare  ​s​ i redu
mai multe detalii ...
excavator Komatsu PC210 buldo Komatsu WB97R2 buldoexcavator Komatsu WB93R5

Sediu : 700045 Iasi, Strada Sfantul Lazar nr. 27, Kapital Invest Building -  etajul 2
Depozit :
700382 Iasi,Str. Aurel Vlaicu 88
600343 Bacau,Str. Letea 32
062202 Bucuresti, Str. Preciziei 32
2059 Chisinau, Str. Petricani 19/4

Telefon Romania:
+40 374 048 444
+40 743 122 261
Telefon Bulgaria:
английски и руски език
+35 924 915 277
office@commatech.ro