La ce te uiti cand cumperi un picon?

La ce te uiti cand cumperi un picon?

Un ciocan hidraulic este un accesoriu relativ scump. Iti poate aduce multi bani daca este bine ales sau multe batai de cap daca nu te pricepi.

Stii ce sa urmaresti cand vrei sa cumperi un ciocan hidraulic?

Gasesti mai jos cateva puncte pe care ar fi bine va le verifici la o astfel de achizitie:

1. Amortizorul de soc - furnizeaza socul maxim si protejeaza de recul atat ciocanul cat si utilajul.
2. Acumulatorul - daca e prevazut cu membrana garanteaza o perioada lunga de expoatare.
3. Carcasa - inchisa simetric - nu are piese care s-ar putea sparge la socuri externe.
4. Supapele hidraulice - mentin in distribuitorul hidraulic presiunea maxima astfel incat ciocanul sa furnizeze maximul de putere.
5. Sistemul de autogresare - asigura gresarea optima a spitului atat in zona bucsei superioare cat si in zona bucsei inferioare. 
6. Auto Shut Off ( ASO ) - sistemul care previne loviturile in gol prelungind durata de viata a ciocanului prin reducerea supraincalzirii si a tensiunilor interne. 
7. Sistem de etansare - utilizarea elementelor de etansare de mare calitate previne scurgerile accidentale. 
8. Frana hidraulica - atenueaza loviturile in repaus si evita contactul fier pe fier dintre piston si spit. 
9. Lungimea pistonului - pistoanele lungi transfera o unda de soc mai lunga rocii de spart. Diametrul pistonului si spitului sunt legate de maximul energiei de transfer. 
10. Tirantii - stransi la cald asigura strangerea maxima si minimul de intretinere. 
11. Prelucrarea de mare precizie a cilindrului - asigura minimum de stres la recul. 
12. & 15. Placile de uzura - dintre ciocan si carcasa fabricate dintr-un dintr-un plastic cu mare rezitenta la abraziune reduc zgomotul si centreaza perfect ciocanul in carcasa.
13. Bucsa superioara - fabricata din otel special de mare elasticitate mentine colinearitatea spitului cu pistonul.
14. Penele pentru fixarea spitului - fabricate dintr-un otel de mare rezistenta la impact protejeaza spitul in cazul loviturilor in gol si asigura o intretinere usoara.
16. Ghiara pentru piatra - cu o rezistenta mare la abraziune permite pozitionarea usoara a bolovanilor si asigura ciocanului o durata de viata lunga.
17. Bucsa finala - trebuie sa fie usor accesibila pentru a putea fi inlocuita fara multe operatiuni. Trebuie sa fie prevazuta cu santuri de retentie circulare pentru retinerea vaselinei si pentru o minima frictiune intre bucsa si spit.
18. Ciocanul tebuie sa fie prevazut cu simering de etansare la bucsa finala - acesta va preveni intrarea in interiorul carcasei a corpurilor straine. Aceasta previne uzura prematura a bucsei finale si a spitului.
19. Spitul - trebuie sa fie fabricat dintr-un otel tratat termic special pentru a mentine un raport optim intre duritatea lui si cea a pistonului asigurand in acelasi timp transferul deplin al energiei de impact.

Volvo dezvolta 2 modele noi de incarcatoare frontale: L110G si L120G, modelul L120G avand o putere mai mare a motorului, o forta mai mare de incarcare si o masa totata de incarcare autorizata mai mare.Ca imbunatatiri fata de predecesorii sai, Volvo L110G si Volvo L120G se bucura de o capacitate de ridicare cu aproximat
mai multe detalii ...
La ce te uiti cand cumperi un picon?
Gama de excavatoare Hyundai este concepută pentru un maxim de putere, performantă si fiabilitate, cuprinzând: excavatoare pe senile între 11 si 80 t; excavatoare pe pneuri între 5 si 21 t; mini excavatoare între 1,5 si 9 t; excavatoare cu cupă inversă de 90 t; excavatoare cu brat lung, Long
mai multe detalii ...
La ce te uiti cand cumperi un picon?
  Solutia Komatsu in materie de buldozere din gama 20-24 tone, care se ridica peste standardele pietei de profil, disponibila clientilor inca de la inceputului anului 2010, este modelul D65EX/PX/WX-16. Testele realizate si declaratiile clientilor care folosesc deja acest model de buldozer de mai mult de un an, in
mai multe detalii ...
La ce te uiti cand cumperi un picon?

Sediu : 700045 Iasi, Strada Sfantul Lazar nr. 27, Kapital Invest Building -  etajul 2
Depozit :
700382 Iasi,Str. Aurel Vlaicu 88
600343 Bacau,Str. Letea 32
062202 Bucuresti, Str. Preciziei 32
2059 Chisinau, Str. Petricani 19/4

Telefon Romania:
+40 374 048 444
+40 743 122 261
Telefon Moldova:
+37 322 893 762
Telefon Ucraina:
+38 0947 101 435
Telefon Bulgaria:
английски и руски език
+35 924 915 277
office@commatech.ro