TEREX 820 , TEREX 580

NOILE BULDOEXCAVATOARE TEREX

Transmisie/cutie de viteze rapidă, de forţă, economică 

Noile buldoexcavatoare Terex sunt antrenate de transmisia manuală Synchro Shuttle cu opţiunea echipării cu transmisie automată Servo Power Synchro. 

Acest sistem inovativ reduce pierderile de putere la trenul de rulare cu 9%, oferind, împreună cu raportul mare al convertorului de cuplu (3,01:1) un consum redus de combustibil cu o forţă de împingere mărită pentru productivitate remarcabilă. Viteza maximă de 41 km/h asigură deplasarea rapidă pe şosele de la un punct de lucru la altul. 

Transmisiile finale planetare montate exterior micşorează timpul de întreţinere şi service. 

Direcţie cel mai mic diametru de întoarcere 

Direcţia hidrostatică cu cilindru cu dublă acţiune montat în spatele punţii pentru protecţie împotriva loviturilor asigură cel mai mic diametru de întoarcere din gamă:7 m. 

Sistem de frânare eficient şi uşor de întreţinut 

Performanţele de frânare sunt sporite datorită discurilor de frânare umede, cu diametru mărit, ce sunt montate exterior pentru acces service facil. 

Execuţia din Kevlar a discurilor oferă moment de frânare crescut şi distanţa de frânare redusă în condiţiile unei durabilităţi maxime. Frâna de parcare pe disc umed montat în interiorul transmisiei pentru protecţie şi eficienţă sporită asigură staţionarea utilajului pe pante de 40%. 

Sistem hidraulic posibilitatea de a alege 

Utilizatorii au acum posibilitatea de a alege între clasicul sistem hidraulic antrenat de pompe hidraulice cu roţi dinţate extrem de fiabil şi sistemul cu pompă cu pistoane axiale şi debit variabil mai economic şi mai precis. 

Sistemul Power Boost permite corelarea perfectă a vitezei de lucru şi forţelor cu activitatea desfăşurată. 

Instalaţia electrică sigură şi fiabilă iluminează totul în jur 

Luminile de deplasare şi lămpile de semnalizare cu tehnologie LED, conform standardelor internaţionale contribuie la deplasarea în siguranţă pe drumurile publice. Cele 4 lumini de lucru faţă, două orientate înainte şi două uşor în lateral, acoperă toată raza de vizibilitate la lucrul cu încărcătorul. Cele 4 lumini de lucru spate, două orientate înapoi şi două orientate în lateral, permit lucrul de noapte cu braţul excavator rotit în orice poziţie, în condiţii de iluminare maximă. 

Cabina confortabilă, functională, construită în jurul utilizatorului 

Noua cabină Terex reprezintă un triumf al formei şi funcţionalităţii. Noua cabină ergonomică este proiectată pentru o interacţiune mai apropiată între operator şi maşină, crescând astfel productivitatea şi rata de amortizare a investiţiei. La comanda maşinii, operatorul este situat într-un mediu confortabil mulţumită spaţiului interior mare, ventilaţiei şi încălzirii îmbunătăţite şi înaltelor performanţe ale aerului condiţionat. Geamurile laterale spate sunt complet rabatabile pentru ventilaţie sporită şi vizibilitate perfectă la lucrul cu braţul de excavare rotit în lateral. Atât scaunul cu suspensie, reglabil pe toate direcţiile, cât şi volanul cu înăl- ţime şi înclinare reglabile, se adaptează pentru confortul oricărui operator. Manetele de comandă mecanice sau electro-hidraulice (joystick), dar şi toate celelalte butoane de comandă amplasate la îndemână permit acţionarea rapidă şi eficientă indiferent de sarcinile de lucru. 

O întreaga flota de utilaje produse de New Holland Construction este implicata în constructia conductei de gaz metan Cellino-Teramo de pe coasta Marii Adriatice. În prima linie de atac se afla trei excavatoare din noua "Serie C" E305. Un debut impresionant pentru un utilaj inovator. La doar
mai multe detalii ...
TEREX 820 TEREX 580
Prin lansarea în Europa a excavatoarelor pe senile EC380D si EC480D Stage IIIB, Volvo a intrat într-o noua era a utilajelor cu productivitate mare si emisii reduse. Prin utilajele ce apartin noii generatii de excavatoare seria D, Volvo Construction Equipment (Volvo CE) ofera clientilor europeni doua modele
mai multe detalii ...
TEREX 580 TEREX 820
CommaTECH srl va ofera piese de schimb pentru toata gama de motoare Hanomag, printre altele pentru utilajele de constructii: Hanomag_22, Hanomag_35, Hanomag 44, Hanomag 50, Hanomag 55, Hanomag 60, Hanomag 66, Hanomag 70, Hanomag 77, Hanomag d500, Hanomag d540, 
mai multe detalii ...
TEREX 820 TEREX 580

Sediu : 700045 Iasi, Strada Sfantul Lazar nr. 27, Kapital Invest Building -  etajul 2
Depozit :
700382 Iasi,Str. Aurel Vlaicu 88
600343 Bacau,Str. Letea 32
062202 Bucuresti, Str. Preciziei 32
2059 Chisinau, Str. Petricani 19/4

Telefon Romania:
+40 374 048 444
+40 743 122 261
Telefon Moldova:
+37 322 893 762
Telefon Ucraina:
+38 0947 101 435
Telefon Bulgaria:
английски и руски език
+35 924 915 277
office@commatech.ro