New Holland E215 , buldoexcavator New Holland , incarcator New Holland

New Holland ataca piata cu modele noi de excavatoare si incarcatoare

New Holland isi va lansa oficial sistemul de telematica Smart Fleet, impreuna cu 14 modele noi de incarcatoare frontale, excavatoare pe senile, buldoexcavatoare si stivuitoare. 

Trei modele noi de buldoexcavatoare vin cu caracteristici care ajuta la cresterea productivitatii, cum ar fi sistemul Auto Glide Ride, imbunatatit fata de modelele anterioare. Acesta elimina balansarea incarcaturii in timpul mersului, asigurand, la 40 km/h, o retentie maxima a cupei. Sistemul este activat automat, la peste 5 km/h, si dezactivat automat, pentru o incarcare eficienta, la mai putin de 5 km/h. Astfel, operatorii isi pot mentine mainile pe volan si joystick, maximizand productivitatea si eficienta.

Seria C a incarcatoarelor pe pneuri a fost extinsa si completata prin introducerea a doua noi modele. Noile incarcatoare frontale W110C si W130 C sunt echipate cu un diferential cu blocare automata pe axa frontala si cu motor NewHolland Tier 4 Interim, cu tehnologie SCR. Acesta, impreuna cu diferentialul deschis, se reflecta intr-un consum redus si costuri de mentenanta mici, dar si in cresterea cu 50% a intervalului de schimbare a uleiului axei.

In aceeasi categorie au fost lansate la inceputul anului si W270C si W300C, actionate de motorul New Holland Tier 4 Interim cu AdBlue, care livreaza o performanta puternica si emisii scazute si un consum mai mic cu pana la 10%. Productivitatea mai mare se datoreaza ciclurilor mai rapide si cupei ce are acum o capacitate de retentie imbunatatita, dar si o forta de penetrare mai mare cu 18%, in viteza a doua.

Si seria C a excavatoarelor pe senile va fi imbogatita, prin introducerea a doua modele mici noi, E175C si E195C, cu consum redus datorita tehnologiei SCR si sistemului hidraulic extrem de eficient. Intervalele mai lungi de servisare, dar si servisarea mai facila, se reflecta in costuri de operare reduse.

New Holland introduce si noile modele E385C si E485C, din aceeasi gama, in categoria de 35, respectiv 48 t. Aceste masini extrem de puternice sunt proiectate pentru activitati dificile, in conditii solicitante de munca, si ofera putere mai mare si cicluri mai rapide cu noile motoare Tier4 Interim si sisteme hidraulice mai eficiente. De asemenea, vin cu economii mai mari de combustibil, un confort superior al cabinei EVO, precum si cu o fiabilitate si durabilitate mai mare, datorate designului robust. Mentenanta se face usor si rapid, punctele principale de reparatie fiind accesibile de la nivelul solului. In plus, E485C dispune de un sistem centralizat de ungere automata, care sporeste fiabilitatea si durabilitatea utilajului.

New Holland si-a extins oferta de stivuitoare cu opt modele, prin adaugarea LM625 compact, de 6 m. Noul stivuitor, care-si va face aparitia in premiera la Intermat, ofera performante de top: lucreaza pe spatii extrem de restranse, inaltimea si latimea mai mici de 2 m le ofera versatilitate, iar raza de intoarcere sub 3,4 m le confera manevrabilitate.

In plus, transmisia hidrostatica ofera un control maxim, iar axa frontala cu autoblocare, o putere maxima de impingere. Se poate opta intre versiunile cu 70 sau 84 CP cu motor turbo, ce asigura putere si o foarte buna vizibilitate, obtinand astfel o productivitate mai mare.

Încărcătoarele compacte Volvo pe roţi combină componentele tehnice de calitate dovedită cu cele de înaltă tehnologie într-un mod care respectă pe deplin cerinţele practicii moderne de construcţii şi satisface cele mai stricte cerinţe de calitate. Silueta lor distinctivă cu contururi rotu
mai multe detalii ...
buldoexcavator New Holland New Holland E215 incarcator New Holland
Mai jos sunt cateva sfaturi de baza si cateva indicii pentru a va putea scoate din impas. Cand lucrurile nu merg cum trebuie. Probleme externe Doar pentru ca reductia finala se misca greu sau nu se misca nu inseamna neaparat ca este din
mai multe detalii ...
buldoexcavator New Holland incarcator New Holland New Holland E215
Terex, companie ce reuneste peste 50 de branduri si echipamente faimoase din intreaga lume . Experienta Terex in domeniul acestor echipamente depaseste deja patru decenii, fabrica Terex din Germania fiind una dintre cele mai cunoscute uzine din lume ce activeaza pe aceasta piata. Din acel moment, utilajele au fost in
mai multe detalii ...
incarcator New Holland New Holland E215 buldoexcavator New Holland

Sediu : 700045 Iasi, Strada Sfantul Lazar nr. 27, Kapital Invest Building -  etajul 2
Depozit :
700382 Iasi,Str. Aurel Vlaicu 88
600343 Bacau,Str. Letea 32
062202 Bucuresti, Str. Preciziei 32
2059 Chisinau, Str. Petricani 19/4

Telefon Romania:
+40 374 048 444
+40 743 122 261
Telefon Moldova:
+37 322 893 762
Telefon Ucraina:
+38 0947 101 435
Telefon Bulgaria:
английски и руски език
+35 924 915 277
office@commatech.ro