Excavator Hitachi , incarcator Hitachi , vola Hitachi , buldozer

O noua generatie de excavatoare HITACHI

Fie ca este vorba de un excavator de dimensiuni medii sau unul mare pe senile, HITACHI ofera aceeasi calitate superioara, mod de lucru rapid si eficient cât si precizie si usurinta în operare.

Puterea în slujba performantei  - ZAXIS 350 

Seria  de excavatoare ZAXIS - 3 cu dimensiuni mijlocii a fost conceputa în scopul de a asigura putere sporita, productivitate mai mare si confort superior pentru operator. 

Acordând o atentie deosebita dorintelor utilizatorului final, HITACHI nu numai ca întelege afacerea si aplicatia clientilor, ci ofera si solutiile fiabile pe care acestia le cauta.

Tehnologie moderna 

Noul sistem hidraulic HIOS III si noul motor diesel OHC cu 4 supape care contribuie la protejarea mediului înconjurator au fost proiectate special pentru ZAXIS-3. Sistemul de injectie common-rail cu comanda electronica antreneaza o pompa de combustibil integrala la o presiune extrem de ridicata pentru distribuirea combustibilului la fiecare injector printr-o rampa comuna. Acest lucru permite o combustie optima, ce genereaza o putere enorma, reducând nivelul PM (funingine diesel) si consumul de combustibil. Forma camerei de ardere este rezultatul cercetarilor îndelungi si amanuntite. Aceasta are un design special si alaturi de sistemul de injectie fac ca arderea sa fie perfect controlata, randamentul motorului fiind maxim.

Un nou standard de confort pentru operator 

La seria ZAXIS - 3, scaunul operatorului ofera o vizibilitate excelenta a zonei de lucru. Pe monitorul LCD de mari dimensiuni si cu afisaj color, operatorul poate vizualiza zona din spatele utilajului. Spatiul generos pentru picioare, manetele de tip cursa scurta si scaunul generos asigura operatorului conditii de lucru optime în timpul orelor de lucru. Comenzile si comutatoarele ergonomice, sistemul de aer conditionat complet automatizat si radioul completeaza acest ansamblu.

Inteligenta artificiala încorporata 

Monitorul LCD cu care sunt echipate utilajele permite reglarea contrastului pentru lucrul în schimbul de zi si de noapte. Cu ajutorul monitorului, operatorul are posibilitatea sa verifice intervalele de întretinere, sa selecteze modurile de lucru, sa monitorizeze consumul de combustibil si sa conecteze utilajul la camera de luat vederi retrovizoare. De asemenea, sunt disponibile functii pentru selectarea sistemului de prevenire furt si pentru selectarea mai multor limbi. Designul prietenos si modul simplu si eficient de afisare a informatiilor fac din utilizarea excavatorului Hitachi o experienta placuta si mai ales profitabila.

O baza solida pentru o durata lunga de viata 

Tehnologia HITACHI are la baza o vasta experienta de lucru si know-how la minele de carbune si la carierele de calcar, bazalt, granit etc. din întreaga lume. Sasiul de pe seria ZAXIS este acum cel mai rezistent. Constructia optimizata si ranforsata, sectiunile casetate extinse pe întreaga zona de solicitare a sasiului, placa de protectie a senilei care protejeaza articulatia centrala si instalatia hidraulica contribuie la cresterea durabilitatii utilajului. 

Excavatoarele Hitachi se detaseaza lejer în fruntea clasamentului celor mai rezistente excavatoare.

Întretinere simplificata 

Seria ZAXIS-3 corespunde cerintelor clientilor pentru o întretinere simplificata. Întretinerea regulata este cheia pastrarii echipamentului în stare de functionare foarte buna, contribuind la evitarea timpilor morti costisitori. În plus, un utilaj care beneficiaza de întretinere regulata are o valoare de revânzare mai mare. Excavatoarele Hitachi sunt special concepute astfel încât sa fie întretinute usor si cu costuri reduse.

Caracteristici referitoare la siguranta 

Garantarea sigurantei operatorului si a celorlalti muncitori de pe santier reprezinta o preocupare importanta pentru HITACHI. Din acest motiv, toate echipamentele beneficiaza de numeroase dotari de siguranta, printre care o noua cabina ranforsata, mecanisme de oprire a motorului si comenzi de pilotare.

Design sofisticat pentru siguranta si mentenanta - Seria EX- 6 Model EX 5500

Gigantii Hitachi ofera un randament maxim uimitor în productia miniera revolutionând astfel industria de profil si stabilind noi standarde de productivitate.

Caracteristici:

* Motoare puternice diesel Cummins

* Putere maxima de excavare

* Mecanism de auto-nivelare

Sistemul de control E-P (Engine Pump) este unul inovator, fiind capabil sa sesizeze cererea de încarcare si sa controleze capacitatea motorului si a pompei pentru eficienta maxima în operare. Cupa de dimensiuni foarte mari ofera capacitate maxima de lucru. Aceasta a fost special realizata astfel încât forma ei sa sporeasca procesul de excavare si de încarcare. Unghiul de înclinare ascutit stimuleaza eficienta operatiunii. Cele doua radiatoare de ulei pozitionate strategic ajuta la mentinerea temperaturii optime a uleiului, iar senzorul de contaminare a uleiului îl înstiinteaza imediat pe operator, prevenind situatii neplacute. Utilajele detin si un sistem de mentinere constanta a tensiunii de întindere a senilelor cu acumulator pe baza de nitrogen. Ejectorul de praf elimina automat particulele de praf din sistemul de filtrare al aerului. Cabina de lucru cu o înaltime de 7,64 m ofera vizibilitate mare si protejeaza operatorul în timpul operarii. Controlul electric de tip joystick ofera confort în timpul operarii transformând procesul într-unul deloc obositor. 

Cele patru camere montate în exteriorul echipamentului ofera extra vizibilitate si permite operatorului monitorizarea perimetrului din jurul sau. Inspectia tehnica si mentenanta se realizeaza usor datorita  zonei larg deschise de service.

Echipamentele Caterpillar stabilesc standardul in industria de constructii. Productia de peste 300 de tipuri de masini reflecta successul clientilor cu echipamentele respective. Caterpillar ramane unul din cele mai populare branduri din piata prin durabilitatea si soliditatea produselor. Caterpillar manufactureaza o ga
mai multe detalii ...
incarcator Hitachi vola Hitachi buldozer Excavator Hitachi
Kubota isi mareste gama de excavatoare cu mini-excavatorul U55-4 de 5,4 t seria 4. Marca de utilaje de constructii a pus accentul pe performanta acestui nou excavator, pe stabilitatea modelului si pe confortul operatorului. Mini-excavatorul U55-4 de la Kubota este mai puternic, ocupand, in acelasi timp, acelasi spatiu
mai multe detalii ...
Excavator Hitachi buldozer incarcator Hitachi vola Hitachi
Comercializam alternatoare pentru buldozere, buldoexcavatoare, excavatoare si incarcatoare Komatsu.600-811-3150, 600-821-2330, 600-821-2340, 600-821-2350, 600-821-3120, 600-821-3260,600-821-3350, 600-821-3370, 600-821-3571, 600-821-3580, 600-821-3840, 600-821-3850,600-821-3860, 600-821-3870, 600-821-5170, 600-821-5171,
mai multe detalii ...
buldozer Excavator Hitachi vola Hitachi incarcator Hitachi

Sediu : 700045 Iasi, Strada Sfantul Lazar nr. 27, Kapital Invest Building -  etajul 2
Depozit :
700382 Iasi,Str. Aurel Vlaicu 88
600343 Bacau,Str. Letea 32
062202 Bucuresti, Str. Preciziei 32
2059 Chisinau, Str. Petricani 19/4

Telefon Romania:
+40 374 048 444
+40 743 122 261
Telefon Moldova:
+37 322 893 762
Telefon Ucraina:
+38 0947 101 435
Telefon Bulgaria:
английски и руски език
+35 924 915 277
office@commatech.ro