TEREX ROMANIA , REPREZENTANTA TEREX

TEREX

Terex, companie ce reuneste peste 50 de branduri si echipamente faimoase din intreaga lume

.

Experienta Terex in domeniul acestor echipamente depaseste deja patru decenii, fabrica Terex din Germania fiind una dintre cele mai cunoscute uzine din lume ce activeaza pe aceasta piata. Din acel moment, utilajele au fost in permanenta imbunatatite si echipate cu ultimele tehnologii in materie de control, hidraulica sau mecanica.

Excavatoare pe roti

Excavatoarele pe roti de la Terex se remarca dintre toate celelalte prin precizia componentelor hidraulice, motoarele puternice si eficiente, stabilitate si forta mare de excavare. Excavatoarele pe roti de la Terex isi respecta numele: capacitate mare de sapare, combinata cu flexibilitate in orice conditii. Distantele nu mai sunt o problema, indiferent de teren. Datorita designului compact, colturile nu vor obstructiona aproape niciodata lucrul. In acelasi timp se evidentiaza prin rentabilitate,operare eficienta, silentioasa si cu un necesar scazut de intretinere.

Cu seria de excavatoare pe roti intre 7 si 24 tone, Terex va ofera o gama deosebit de robusta si performanta, cu avantaje decisive in utilizare. Acestea sunt independente in parcurgerea de mari distante. Prin designul compact, acestea se pot utiliza in orice loc. Sunt puternice si fiabile in toate privintele. Terex joaca un rol de frunte pe acest segment. Excavatoarele sale pe roti conving printr-un raport foarte bun utilitate/costuri. Tehnologia lor moderna permite un potential de randament remarcabil.

Cabina confortabila ofera un loc de munca fara stres, iar datorita constructiei ce permite un service usor se reduc la minimum costurile de intretinere. Acest lucru reprezinta cele mai bune premise pentru o utilizare continua si rentabilitate crescuta. Cabina din otel are o vizibilitate completa, este prevazuta cu elemente de afisaj, de control si operare ergonomice si sistematizate, grilaj de protectie a plafonului cu FOPS (optiune), suprafete mari ale geamului, scara sigura si lata, spatiu generos in zona picioarelor, compartiment de depozitare si scaun tip confort. Sistemul de comanda a aparatelor de utilare se actioneaza electromagnetic printr-un comutator de pe joystick-ul din dreapta, element important pentru o actionare simpla si neobositoare.

Motorizare puternica: economic si ecologic

Motoarele utilizate de Terex dispun de o constanta in rulaj exemplara. Acestea sunt puternice si in acelasi timp economice. Dispun de forta mare de antrenare. Motorul ofera intervale lungi de intretinere, ceea ce duce la scaderea costurilor de exploatare. Ofera randament in orice moment, in orice loc, pentru orice tip de lucrare. Terex indeplineste aceste cerinte prin utilizarea de agregate de top din productia de serie mare. Motoarele Diesel testate garanteaza o durata indelungata de serviciu. Datorita cabinei rabatabile, componentele hidraulice aflate sub placa de baza, cum ar fi supapa de frana, acumulatorul hidraulic si electrovalvele, sunt usor accesibile. Utilajul poate fi alimentat foarte bine in stationare cu o pompa electrica de alimentare. Un rezervor voluminos de carburant si un consum redus permit aplicatii de lucru indelungate, fara realimentare.

Un excavator pe roti Terex poate ajunge aproape oriunde. Fie ca este vorba de sosea, fie de teren accidentat, excavatorul mobil Terex se poate deplasa cu usurinta; mai mult, da randament maxim chiar si in conditii de lucru dificile.

O caracteristica importanta a excavatorului pe roti Terex este mecanismul de rulare hidrostatic, care functioneaza complet independent de echipamentul hidraulic de lucru. Mecanismul de rulare este alimentat de o pompa hidraulica proprie, reglabila. De asemenea, acesta asigura o acceleratie buna, deplasari rapide intre santiere si consum de carburant foarte redus. Prin sistemul hidrostatic inchis, mecanismul de rulare lucreaza la decelerare ca un sistem de franare fara uzura.

Prin modul constructiv unic, cu excavatoarele pe roti Terex se pot realiza operatiuni de deplasare, lucru si pivotare independent una de cealalta. Noile versiuni ale modelelor TW160SR si TW180SR au un gabarit redus la raza de intoarcere. Sunt excavatoare ideale pentru aplicatii in interiorul orasului, fiind cele mai fiabile de pe piata la ora actuala in acest sens. Versiunile SR (short radius - raza redusa) a acestor modele de excavatoare sunt echipate cu LINDE Hydraulik, cel mai bun producator de hidraulica.  

Paleta multipla de echipamente Terex ofera o diversitate de echipamente de lucru. La toate modelele se pot amplasa tije prelungite pentru cupe, pentru a obtine o adancime de sapare si o raza de actiune mai mari. Dotarea de baza dispune de un brat articulat. Echipamentul hidraulic al excavatoarelor Terex se bazeaza pe un concept matur si consacrat. Structura clara si constructia solida a sistemului garanteaza o disponibilitate ridicata si o operare simpla.

Noul model oferă performanţă şi productivitate, respectând în acelaşi timp normele legate de emisiile poluante. Sarcina sa utilă nominală este de 16 tone, cu o tonă mai mult decât cea a modelului 990H. Noile sale cupe, provenite de la seria Performance, au capacităţi cuprinse într
mai multe detalii ...
REPREZENTANTA TEREX TEREX ROMANIA
Constructorul american Case Construction Equipment a dezvăluit câteva dintre noile utilaje si accesorii ce vor fi prezentate publicului cu ocazia celei de-a 29-a editii a celei mai importante expozitii din domeniul constructiilor, care va avea loc în perioada 19 - 25 aprilie a.c. La Bauma vizitatorii stand
mai multe detalii ...
TEREX ROMANIA REPREZENTANTA TEREX
  Grupul Liebherr o companie din Germania, care este unul dintre cei mai mari producători din Europa. Compania a fost înființată în anul 1949 de Hans Liebherr, cu sediul în Biberach an der Riss, Baden-Württemberg. Liebherr Group activează în numeroase domenii precum construcția
mai multe detalii ...
TEREX ROMANIA REPREZENTANTA TEREX

Sediu : 700045 Iasi, Strada Sfantul Lazar nr. 27, Kapital Invest Building -  etajul 2
Depozit :
700382 Iasi,Str. Aurel Vlaicu 88
600343 Bacau,Str. Letea 32
062202 Bucuresti, Str. Preciziei 32
2059 Chisinau, Str. Petricani 19/4

Telefon Romania:
+40 374 048 444
+40 743 122 261
Telefon Moldova:
+37 322 893 762
Telefon Ucraina:
+38 0947 101 435
Telefon Bulgaria:
английски и руски език
+35 924 915 277
office@commatech.ro